Om oss

Siden oppstarten i 1993 har Jønland AS i snart 30 år utviklet og produsert dekor- og smarte løsninger i tre til hus, hytter og til større private og offentlige byggeprosjekter.

Jønland er et innovativt selskap og er blitt en av landets fremste på leveranse av tre produkter til utvendig og innvendig dekor.

Som et Tohodet Troll har vi «et hode» med fokus på utseende og finish. Det er viktig for oss at når du ser våre produkter skal de oppleves vakre og du skal bli begeistret.
«Vårt andre hode» har fokus på å produsere smarte og prefabrikkerte produkter som bidrar til en effektivisering når det skal monteres på byggeplass. Det skal være tidsbesparende for deg eller din håndverker når produkter fra Jønland monteres.

Om du skal bygge tradisjonelt eller mer moderne har vi produkter som vil kunne passe for deg, det være seg om du skal bygge nytt eller ønsker en rehabilitering med en face lift.

Jønland AS har sitt hovedkontor og sin produksjonsavdeling i Selbu i Trøndelag. Vi er landsdekkende og våre produkter kan bestilles direkte fra oss, fra din lokale byggevarebutikk, din håndverker eller hos hus- og hytteleverandører.