Om oss

Vi er annerledes. Både med røtter godt plantet i jorda og greiner som strekker seg etter nye mål og former. Du finner oss på Sølvhaugen i Selbu. Her, sentralt og midt i Norge, bygger vi vårt parkanlegg. På familiegården utvikles stadig god kvalitet i et spennende og godt miljø. Men ikke minst med den rette kompetansen og dyktige fagfolk med glimt i øyet.

Som et tohodet troll satser vi hver vår retning, men med kvalitetsfokus på begge felt. Hytte, hus eller prosjekter kan få den ansiktsløftningen og finishen som trengs. Enten du vil bygge et moderne eller tradisjonelt designeventyr, så har Jønland AS produkter som passer for deg.

På disse sidene kan du hente inspirasjon og drømme deg bort. Lag ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt.

Vi er en landsdekkende kompetansebedrift med egne produkter. Vårt sortiment er bredt og består blant annet av utvendig omramming til vindu og dør, søyler og rekkverk, pynteklosser og andre produkter innenfor fasadeutsmykking. Vi leverer til ansvarlige for nybygg og rehabilitering av næringsbygg, ansvarlige for private nybygg og rehabiliteringsprosjekter av boliger og fritidsboliger. Men ikke minst leverer vi også til sluttbrukere og privatkunder.

Selskapet er en innovativ trevareprodusent og er av landets fremste innen dekor til hus og hyttemarkedet. Siden oppstarten i 1993 har vi spesialisert oss på alle typer prefabrikerte produkter. Jønland effektiviserer byggeplassene nettopp på grunn av prefabrikering. Våre produkter kan bestilles direkte, hos din lokale byggvarebutikk, din snekker, eller hus-/hytteleverandør. Jønland vil ha løsningen som skiller deg ut fra mengden uten å skille deg fra lønna.